تحولات منطقه

تحقیقات جدید نشان می‌دهد افراد بیشتری در سراسر جهان در معرض دود آتش سوزی قرار می‌گیرند که می‌تواند به سلامت آنها آسیب برساند و تعداد آنها در حال افزایش است.

آلودگی ناشی از آتش سوزی جنگلی تهدیدی برای جهان است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از مدیسن نت، بر اساس مطالعه‌ای که توسط دانشمندان استرالیایی انجام شد، بیش از ۲ میلیارد نفر در سال حداقل یک روز در معرض دود آتش سوزی تأثیرگذار بر سلامتی قرار می‌گیرند که این رقم در دهه گذشته تقریباً ۷ درصد افزایش یافته است.

علاوه بر این، محققان دریافتند که هر فرد در جهان به طور متوسط ۹.۹ روز در سال در معرض این آلودگی قرار می‌گیرد که در طول ۱۰ سال ۲ درصد افزایش یافته است. آنها همچنین گفتند که سطح مواجهه در کشورهای فقیر حدود چهار برابر بیشتر از کشورهای با درآمد بالا است.

آتش‌سوزی‌های اخیر کانادا که دود را در سرتاسر آمریکای شمالی پخش کرد، افزایش شدت و فراوانی آتش‌سوزی‌های جنگلی به دلیل تغییرات آب و هوایی را برجسته کرد.

«یومینگ گو»، محقق ارشد از دانشکده بهداشت جمعیت و پزشکی پیشگیرانه دانشگاه موناش استرالیا، گفت: «قرار گرفتن در معرض آلودگی ناشی از دود آتش سوزی جنگل‌ها که صدها و گاهی حتی هزاران کیلومتر را طی می‌کند، می‌تواند جمعیت بسیار بزرگ‌تری را تحت تأثیر قرار دهد و خطرات سلامت عمومی بسیار بیشتری ایجاد کند.»

گو در بیانیه خبری دانشگاه گفت: «نقشه برداری و ردیابی جمعیت در معرض آلودگی هوا ناشی از آتش سوزی برای نظارت و مدیریت اثرات آن بر سلامتی ضروری است.»

این اثرات سلامتی می‌تواند شامل افزایش مرگ و میر و بیماری، با بدتر شدن جهانی شرایط قلبی و ریوی و سلامت روان باشد.

بررسی‌ها نشان داد سطوح قرار گرفتن در معرض PM۲.۵- ذرات ریز آلودگی هوا به ویژه در آفریقای مرکزی، آسیای جنوب شرقی، آمریکای جنوبی و سیبری بالا بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.